TIMBAL DE PEBROTS DEL PIQUILLO
INGREDIENTS
6 pebrots del
piquillo
1 llauna de
tonyina amb oli
4 anxoves amb sal
Perles de vinagre
de Mòdena
Amanida de
créixens i rúcola
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Tallem els
pebrots del piquillo a tires un cop escorreguts del seu suc, salpebrem i
reservem.
Traiem la tonyina
del seu oli i la posem a una escorredora perquè perdi part del seu oli.
Reservem
Netegem les
anxoves i les posem a marinar amb oli. Reservem
A un plat posem
els créixens i la rúcola, les amanim i reservem
Al plat per
servir, preparem el timbal, a un cercle d’emplatar rodo, posem un pis de tires
de pebrot del piquillo, un altre de tonyina, seguim amb pebrot, un altre de
tonyina i acabem amb pebrot. Coronem amb un filet d’anxova i unes perles de vinagre
de Mòdena.
Posarem l’amanida
pels voltants del timbal. Ja podem servir-la.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada