CARXOFES AMB CALAMARSETS
La temporada de carxofes sé està acabant, aquesta és una de les últimes preparacions, la combinació que ha quedat boníssima!
INGREDIENTS
6 carxofes
500 g de calamarsets
½ d’oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Posem un cassó amb l’oli al foc, l’escalfem
sense que arribi a bullir.
De les carxofes eliminen les tiges i les
fulles exteriors més dures. Tallem també les puntes i retirem la fibra central,
tallem-les a octaus. Tal com les anem netejant i tallat, anirem posant-les dins l’oli, que el tenim calent
i fora del foc.
Quan les tinguem totes a dins del cassó, el
portem al foc, a temperatura mitjana les deixem coure uns deu minuts.
Mentrestant a una paella amb un raig d’oli, a
foc fort posem els calamarsets que ja tenim salpebrats, donem unes voltes.
Afegim les carxofes que hem escorregut de l’oli, deixem coure el conjunt uns
deu minuts i ja podem servir.
Que bo
ResponEliminaMoltes gracies, si que estaba molt bo!!
EliminaPetons
Quin superplat! M'encantaria poder-lo tastar!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Gracies! És que ja no en quedaaa!!
EliminaPetons