CARXOFES AMB CANSALADA CUITA A BAIXA TEMPERATURA



Un altre plat amb cansalada cuita a baixa temperatura, acompanyant les ultimes carxofes de la temporada, amb un resultat deliciós.

INGREDIENTS

5 carxofes
Cansalada cuita a baixa temperatura
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt

Tallem uns talls de la cansalada cuita a baixa temperatura (recepta aquí), la fem a bastonets i reservem.

Netegem les carxofes deixant els cors ben polits, els tallem a rodanxes i els posem a un bol, cobrim d’oli fins que quedin ben submergides, perquè no s’oxidin. Espolsem-hi una mica de sal i de pebre blanc molt, posem una mica d’aigua, tapem amb paper film i portem al microones a màxima potència durant sis minuts. Deixem reposar uns deu minuts.

Passat el temps les traiem a poc a poc perquè no es trenquin i les posem sobre paper absorbent, per retirar l’excés d’oli que puguin porta.

Al plat per servir, fem un llit amb les rodanxes de carxofa. Mentrestant a una paella posem unes gotes d’oli, quan sigui ben roent, hi posem la cansalada donem una volta i ja podem posar-la a sobre del llit de carxofa.



Comentaris

  1. Quin plat més bó!!! M'encanten les carxofes i la cansalada també....M'apunto aquesta recepte i la de la cansalada a baixa temp. Moltes gràcies i un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin els dos productes i la recepta!!
      Petons

      Elimina
  2. Perdona, ho fas amb bosses per al buit i per poder cuinar no? Es que jo nomes tinc de fer el buit. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si ho faig amb les bosses de fer el buit per poder-hi cuinar, i amb una olla amb aigua calenta que nomes cobreixi el producte, que no passi de 80º durant 3 hores i mitja, deixant dins la cassola fins que l’aigua sigui ben freda.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars