COCA ANISADA AMB ANXOVA



INGREDIENTS

1 làmina de massa de full
1 pebrot vermell
1 ceba
1 albergínia
Anxoves de l’Escala
Sal
Anís dolç
Pols d'anís estrellat
Oli d’oliva

Netegem les anxoves, les posem a dessalar amb un raig de vinagre i aigua, passats 20 minuts les esbaldim, i eixuguem amb paper de cuina. Les posem a un bol amb oli fins que hàgim d’utilitzar-les.

Preparem l’escalivada com tinguem costum de fer-la. Amanim amb un polsim de sal i un raig d’oli i reservem.

Per preparar la coca de pasta de full. Estenem la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica amb el corró, la mullem amb anís dolç i també espolsem una mica de pols d’anís estrellat, la tallem a porcions de la mida que vulguem i la punxem perquè no ens pugui gaire.

Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200º, quan comença a enrossir, la tapem amb una altra fulla de paper sulfuritzat, posem a sobre una altra safata, així ens quedarà cuita i amb la mínima gruixària. Deixem refredar.

Per servir, sobre les porcions de coca posem escalivada i acabem amb uns filets d’anxova a sobre.
   

Comentaris

Entrades populars