COCA ANISADA AMB ANXOVA
INGREDIENTS
1 làmina de massa de full
1 pebrot vermell
1 ceba
1 albergínia
Anxoves de l’Escala
Sal
Anís dolç
Pols d'anís estrellat
Oli d’oliva
Netegem les anxoves, les posem a dessalar amb
un raig de vinagre i aigua, passats 20 minuts les esbaldim, i eixuguem amb
paper de cuina. Les posem a un bol amb oli fins que hàgim d’utilitzar-les.
Preparem l’escalivada com tinguem costum de
fer-la. Amanim amb un polsim de sal i un raig d’oli i reservem.
Per preparar la coca de pasta de full. Estenem
la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica amb el corró, la mullem amb anís
dolç i també espolsem una mica de pols d’anís estrellat, la tallem a porcions
de la mida que vulguem i la punxem perquè no ens pugui gaire.
Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una
safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200º, quan comença a
enrossir, la tapem amb una altra fulla de paper sulfuritzat, posem a sobre una
altra safata, així ens quedarà cuita i amb la mínima gruixària. Deixem
refredar.
Per servir, sobre les porcions de coca posem
escalivada i acabem amb uns filets d’anxova a sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada