LLONZES DE PORC I XAMPINYONS AMB SALSA DE PEBRE VERD
4 llonzes de porc
250 g de xampinyons
1 cullerada sopera de mantega
1 cullerada sopera de pebre verd en gra
200 ml. de crema de llet
1 culleradeta de concentrat de carn “Bovril”
Oli d’oliva
Sal
Portem una paella al foc, posem-hi la mantega
quan la tinguem desfeta, hi afegim el pebre verd, deixem coure durant un parell
de minuts. En aquest punt hi aboquem la crema de llet i el concentrat de carn,
deixem coure uns cinc minuts més i ja la tindrem llesta. Reservem en calent.
Saltem els bolets amb una mica d’oli,
salpebrem i reservem.
A una altra paella amb unes gotes d’oli courem
les llonzes de porc, que ja tindrem salades, quan els falti una mica per estar
cuites, hi aboquem els xampinyons, donem unes voltes, i hi afegim la salsa i
deixem coure fins que ho tinguem al nostre gust.
Per servir posem al plat dues llonzes, uns
quants xampinyons i salsem.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada