CROQUETES DE POLLASTRE ROSTIT
INGREDIENTS
1 pollastre
250 g de botifarra
2 cebes
2 tomàquets madurs
1 cap d’alls
1 got de cervesa
½ got d’aigua
Nou moscada
Farina
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Tallem el pollastre a octaus i el salpebrem.
Posem oli en una cassola i la portem al foc. Qual
el tinguem calent, hi posem el pollastre que ja tindrem salpebrat i la
botifarra, daurem lleugerament per tots costats les carns.
Quan les tinguem enrossides, hi posem les cebes i els tomàquets, tot
tallat a trossos, els cap d’alls el partim per la meitat i també els posem a la
cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua. Deixem, evapora una
mica, Tapem i fem coure a foc lent fins que estigui al nostre gust
Triturem les carns per les croquetes, la posem
a una paella, afegim la farina donant-ne unes voltes perquè cogui bé, hi posem
un raig de llet, en aquest punt ratllem nou moscada i tornem a remenar perquè
quedi tot ben integrat, hi repetim l’operació fins que ens quedi la massa ideal
per fer les croquetes i al nostre gust.
Quan tinguem la massa llesta, deixem
refredar..A mi m’agrada fer-la un dia per l’altre.
L’endemà que ja la tindrem freda, procedim
donant forma a les croquetes, les passem per ou batut i per pa ratllat, les
fregim i a gaudir-les.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada