COLLARETS DE BÉ MACERATS AMB ALL I FARIGOLA
El coll de bé preparat així queda molt bo, tant pot ser per una tapa com en aquest cas o amb més quantitat com a plat principal.
INGREDIENTS
9 talls de coll de bé
2 alls
200 g de xampinyons
Oli d’oliva
15 g de vinagre de Xeres
Unes tiges de farigola
Sal
Pebre negre molt
Triturem els alls, la farigola. Barregem
aquests ingredients amb un raig d’oli d’oliva i el vinagre.
Posem a un bol els talls de coll de bé i hi
aboquem la barreja anterior, remenem i deixem macerar durant unes dues hores.
Mentrestant, netegem els xampinyons, els
partim per la meitat i els saltem a una paella amb oli, quan han deixat la seva
aigua, els salpebrem i reservem.
Passat el temps, en una paella a foc mitjà,
daurem els talls de coll, pels dos costats, quan els tinguem cuits, salpebrem.
Per servir posem els collarets a un plat,
acompanyats dels xampinyons.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada