CANELONS D’ESTIU
400 g patates
150 g mongeta
tendra
150 g pèsols
1 llauna de
tonyina amb oli
125 g de bull
blanc
125 g de pernil
serra
125 g de fuet
4 ous durs
5 talls de pernil
dolç
Maionesa
Maionesa
Oli d’0liva
Sal
Posem a bullir els ous com tinguem costum de fer-ho, els pelem i reservem.
Bulliren les verdures amb un polsim de sal i cadascuna per separat. Quan les tinguem cuites les reservem fins que siguin fredes.
Posem a bullir els ous com tinguem costum de fer-ho, els pelem i reservem.
Bulliren les verdures amb un polsim de sal i cadascuna per separat. Quan les tinguem cuites les reservem fins que siguin fredes.
Mentrestant
tallem a dauets petits, el bull blanc, el pernil serra i el fuet. Reservem
Tallem els talls
de pernil dolç per la meitat si són dels grans.
Escorrem la
tonyina del seu oli, l’esmicolem i reservem.
Quan tinguem tota la verdura freda la posem a un bol, afegim un raig d'oli i remenem, els ous que també s’hauran refredat, els tallem petits reservant-ne un per decorar, la resta els posem amb la verdura, afegim-hi els dauets dels embotits i la tonyina.
Quan tinguem tota la verdura freda la posem a un bol, afegim un raig d'oli i remenem, els ous que també s’hauran refredat, els tallem petits reservant-ne un per decorar, la resta els posem amb la verdura, afegim-hi els dauets dels embotits i la tonyina.
Remenem tot el
conjunt, afegim la maionesa que creiem necessària, remenem i si en fa falta en
posem més.
Anirem posant els
talls de pernil dolç sobre el marbre, posem tres cullerades soperes d’amanida russa, enrotllem i els posem al plat
de servir.
Quan tinguem al
plat per porta a taula ratllem l’ou dur per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada