CANELONS D’ESTIU






INGREDIENTS

400 g patates
150 g mongeta tendra
150 g pèsols
1 llauna de tonyina amb oli
125 g de bull blanc
125 g de pernil serra
125 g de fuet
4 ous durs
5 talls de pernil dolç
Maionesa
Oli d’0liva
Sal

Posem a bullir els ous com tinguem costum de fer-ho, els pelem i reservem.

Bulliren les verdures amb un polsim de sal i cadascuna per separat. Quan les tinguem cuites les reservem fins que siguin fredes.

Mentrestant tallem a dauets petits, el bull blanc, el pernil serra i el fuet. Reservem

Tallem els talls de pernil dolç per la meitat si són dels grans.

Escorrem la tonyina del seu oli, l’esmicolem i reservem.

Quan tinguem tota la verdura freda la posem a un bol, afegim un raig d'oli i remenem, els ous que també s’hauran refredat, els tallem petits reservant-ne un per decorar, la resta els posem amb la verdura, afegim-hi els dauets dels embotits i la tonyina.

Remenem tot el conjunt, afegim la maionesa que creiem necessària, remenem i si en fa falta en posem més.

Anirem posant els talls de pernil dolç sobre el marbre, posem tres cullerades soperes  d’amanida russa, enrotllem i els posem al plat de servir.

Quan tinguem al plat per porta a taula ratllem l’ou dur per sobre.



Comentaris

Publicacions populars