PASTÍS DE CERVESA NEGRA GUINNESS
Després d’un bon descans
tornem a publicar, i comencem una mica dolços.
La recepta
d’aquest pastís me la donada la meva jove Míriam que els hi va agrada molt.
L’he preparat i
el resultat és especialment molt bo.
INGREDIENTS
250 ml de cervesa
Guinness
350 g de sucre
morè
140 ml de nata
(35% de MG)
75 g de cacau en
pols
250 g mantega
1 culleradeta de
vainilla
275 g farina
10 g bicarbonat
2 ous
INGREDIENTS
PER LA COBERTURA
250 g formatge
crema
100 g sucre en
pols
125 g nata (35%
MG)
A un cassó posem
la cervesa i la mantega, el portem al foc a temperatura mínima, perquè es
desfaci a poc a poc la mantega. Un cop la mantega sigui fosa ho deixem
refredar.
A un bol a part barregem
el cacau i el sucre. Afegim-hi la cervesa i la mantega quan s’hagi
refredat.
Dins un altre bol, amb ajuda d’unes varetes elèctriques,
barregem la crema de llet amb els ous i la vainilla. Afegim-hi la farina i el
bicarbonat que tindrem tamisats, i batrem molt bé. Quan estigui ben barrejat,
hi incorporem la mantega i la cervesa. Seguidament el cacau u i sucre, fins que
no ens quedi cap grumoll.
Aboquem tot el
preparat a un motlle amb paper sulfuritzat al fons i untat amb mantega i farina
pel voltant. El portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, durant uns 50
minuts o fins que en punxar-lo amb una broqueta ens surti neta.
Deixarem refredar
i desemmotllarem.
Preparem la cobertura: amb l’ajut de les varetes barregem la nata ben freda
i el sucre en pols, fins que ho tinguem al punt. Després afegim el formatge i
barregem molt bé amb l’espàtula amb moviments de dalt a baix.
Finalment (quan el pastís sigui fred!) recobrim tota la superfície simulant
l’escuma de la cervesa.
Jo l' he fet i publicat. És sorprenent el gust de cervesa, oi? jeje
ResponEliminaEsta molt bo, es sorprenent el resultat !!
Elimina