LASANYA DE BACALLÀ
INGREDIENTS
400 g de bacallà dessalat
2 cebes tendres
1 gra d’all
2 tomàquets madurs
50 g d’olives negres sense ós
Farina
Plaques per canelons
Formatge ratllat
Nou moscada en pols
Llet
Oli d’oliva
Sal
Esqueixem el bacallà que tenim dessalat i el
reservem.
Posem oli en una paella i ofeguem les cebes i
l’all, que tindrem picat ben petit, donem unes voltes i afegim el bacallà
esqueixat, deixem fregir uns moments. Afegim els tomàquets tallats i les olives
tot a cuadrets petits donem unes voltes i aboquem la farina. Ho deixem espessir
una mica. Retirem del foc i deixem refredar.
Mentrestant bullim la pasta, un cop cuita en
posem una capa a la plata per anar al forn, a sobre posem una capa del farcit
que tenim reservat, tapem amb una altra de pasta, repetim la mateixa operació,
amb més farcit i acabem amb pasta de caneló.
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la, ratllem-hi una mica nou moscada.
Napem totes les lasanyes amb la beixamel,
escampem formatge ratllat per sobre i gratinem al forn, fins que tinguem el
formatge daurat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada