LASANYA DE BACALLÀ





INGREDIENTS

400 g de bacallà dessalat
2 cebes tendres
1 gra d’all
2 tomàquets madurs
50 g d’olives negres sense ós
Farina
Plaques per canelons
Formatge ratllat
Nou moscada en pols
Llet
Oli d’oliva
Sal

Esqueixem el bacallà que tenim dessalat i el reservem.

Posem oli en una paella i ofeguem les cebes i l’all, que tindrem picat ben petit, donem unes voltes i afegim el bacallà esqueixat, deixem fregir uns moments. Afegim els tomàquets tallats i les olives tot a cuadrets petits donem unes voltes i aboquem la farina. Ho deixem espessir una mica. Retirem del foc i deixem refredar.

Mentrestant bullim la pasta, un cop cuita en posem una capa a la plata per anar al forn, a sobre posem una capa del farcit que tenim reservat, tapem amb una altra de pasta, repetim la mateixa operació, amb més farcit i acabem amb pasta de caneló.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, ratllem-hi una mica nou moscada.

Napem totes les lasanyes amb la beixamel, escampem formatge ratllat per sobre i gratinem al forn, fins que tinguem el formatge daurat.





Comentaris

Publicacions populars