LLAMINERA AMB CREMÓS DE FORMATGE
INGREDIENTS
1 llaminera de porc
250 g de formatge Tossol de Formatgeria Xauxa
250 g de pastanagues
Sal
Sucre morè
Pebre negre
1 nou de mantega
Moscatell
Farina de ceps
Netegem i bullim les pastanagues tallades a quadrets.
Un cop cuites, en una paella, saltem les pastanagues bullides amb el sucre morè per caramel·litzar-les. Reservem
Triturem uns quants trossos de ceps deshidratats, tindrem la farina de ceps.
Salpebrem la llaminera, i la passem per la farina de ceps, i el coem al forn durant uns quinze minuts, l’anirem girant perquè quedi cuit per un igual, cruixent per fora rosat per dins.
En un cassó fonem el formatge amb la mantega i unes gotes de moscatell.
Emplatem posant la pastanaga al fons del plat i el llom tallat a talls al damunt. Tirem-hi la crema de formatge per sobre.
m'encanta...això ho he de tastar..però m'ho hauré de fer per a mi sola...al meu home no li agrada el formatge 😢😢😢
ResponEliminaPtnts
Glòria
Esta deliciós Glòria, això si el formatge te de ser cremós i saborós.
ResponEliminaPetonets
Asunción