VERAT AMB ESCABETX DE POMA
INGREDIENTS
2 verats
1 porro
1 poma Golden
2 grans d’all
2 pastanagues
Pebre negre en
gra
Llorer
Vinagre de poma
Oli d’oliva
Netegem y tallem
a tiretes la poma i totes les verdures. A una paella una mica gran posem a
saltejar amb un raig d’oli i tots els ingredients que hem tallat, el pebre
negre en gra i el llorer.
Mentrestant
netegem i desespinem els verats, els tallem en quatre trossos cadascun i
reservem.
Quan ho tinguem
tot al punt, afegim el vinagre i la mateixa proporció d’aigua, rectifiquem de
sal i deixem coure cinc minuts.
Quan comenci a
bullir fort, hi afegim els talls de verat (han de quedar, ven submergits) i amb
la pell cap a dalt.
Apaguem el foc,
estarà llest per menjar quan el tinguem tebi (40º).
Si esperem a
menjar-lo el dia seguen encara esta més bo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada