CARPACCIO DE VIEIRES




INGREDIENTS

3 vieires
Oli d’oliva
Oli fumat
½ llimona
Vinagre blanc
Sal
Pebre de colors
1 ceba tendra
Tomacons

Quan comprem les vieires, les netegem, retirem i reservem els seus corals, per una propera preparació. Les portem al congelador, per facilitar poder-les tallar finetes.

Quan hàgim que preparar-les, encara congelades, les tallem amb la màquina de tallar embotits, a filets fins. Pintem amb l’oli fumat els fons del plat, a sobre posem els filets, salpebrem i amanim amb una barreja d’oli d’oliva i llimona, deixem macerar durant uns vint minuts.

Mentrestant preparem la vinagreta, pelem i tallem a daus molt petits les cebes tendres, les amanim amb els dos olis, el vinagre, espolsem amb una mica de sal i de pebre. Remenem i deixem marinar durant 30 minuts.

Passat el temps de maceració de les vieires, les retirem de l’oli i llimona, i amanim amb la vinagreta que tenim preparada.

Al moment de servir acabem, el plat amb tomàquets xerri tallats per la meitat.


Comentaris

Publicacions populars