BACALLÀ A L`AMETLLA
INGREDIENTS
4 talls de bacallà
Farina
Mantega
Crema de llet
100 g pols d’ametlla
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Comprem el bacallà remullat. Eixuguem-lo amb
paper de cuina per retirar l’aigua que pugui portar.
Posem una paella amb oli al foc, quan el
tinguem calent, enfarinem el bacallà i el fregim per tots costats fins que el
tinguem daurat.
A una altra paella preparem una beixamel,
posem un tros de mantega, una cullerada de farina, quan la tinguem cuita
aboquem la crema de llet, ha de quedar una beixamel molt lleugera, en aquest punt
afegim la pols d’ametlla molt a poc a poc i remenant fins que tinguem la salsa
al nostre gust.
Posem el bacallà a una plata pel forn, cobrim
amb la salsa d’ametlla, espolsem formatge ratllat per sobre, la portem al forn
que ja tindrem preescalfat per gratinar, deixem fins que el tinguem daurat al nostre gust.
Aquesta salseta amb l'ametlla deu fer bona combinació amb el bacallà
ResponEliminaMuas
La combinació bacallà i ametlla queda molt i molt bona!
EliminaPetons
Buena idea con esta bechamel de almendra¡
ResponEliminaUna abraçada
Es una beixamel diferent però molt bona!
EliminaUna abraçada
Senzill i deliciós! un petó!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetonets
Ha d'estar molt bo, així no l'he fet mai tindré que provar, ens agrada molt el bacallà Un petó
ResponEliminaSi agrada el bacallà, es un altre bona manera de menjar-lo
EliminaPetons
quina combinacio mes bona
ResponEliminaI molt resultona !!
EliminaQuina bona pinta que fa aquest plat!
ResponEliminaSense complicacions i d'un gran efecte.
Una abraçada.
No porta feina i el resultat es molt bo!
EliminaUna abraçada
A casa segur que ens agrada amb las ametlles, una bona recepta de bacallà.
ResponEliminaPetons.
Celebro que t’agradi
EliminaPetons
Primer de tot, bon any Sión..
ResponEliminaJo en vaig fer dies enrrere un molt semblant....i està boníssim. Segur que igual que aquest!
Petonets
Bon any GEMMA
EliminaDe ben segur que estan els dos iguals de bons !!
Petons
Hola Sión,...demasiado tiempo sin saludarte...y como siempre tus platos son extraordinarios.....saludos ....
ResponEliminaGracias i un abrazo muy fuerte!!!
EliminaUauuu quina gana m'ha agafat ara! El bacallà amb la salseta d'ametlla deu ser bonísssim!! Molts petons
ResponEliminaSi que ho esta i molt !!!!
EliminaPetons
Aquesta salsa d'ametlla me l'apunto per aplicar a algun plat ben aviat..trobo que les salses amb fruits secs són irresistibles! Petons!
ResponElimina