TORRE DE ROSSINYOLS I COSTELLES DE CONILL
INGREDIENTS
250 g de rossinyols
30 costelles de conill
2 alls tendres
1 branqueta de romaní
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Posem oli a un cassó, el portem al foc molt
suau, hi posem la branqueta de romaní, deixem confitar 5 minuts, passat el
temps, el retirem del foc i reservem.
A una paella amb unes gotes d’oli saltem els
rossinyols, si són grossos, els tallem a trossos.
Quan estiguin daurats, afegim els alls tendres
que tindrem tallats a trossos, salpebrem, remenem bé, quan estigui tot confitat
retirem del foc.
Quan comprem els costellams de conill, amb
molta cura anirem separant i tallant les costelles una per una. També podem
demanar que ens les tallin a la botiga.
A una altra paella amb oli ben calent, fregim
les costelletes de conill, que ja tindrem salpebrades.
Quan estiguin daurades, afegim una mica de
l’oli de romaní que tenim reservat, rectifiquem de sal i pebre si fes falta i retirem-ho
del foc.
Per emplatar, posem un motlle al centre del
plat, l’omplim amb el saltat de rossinyols, a sobre posem les costelles de
conill, retirem el motlle amb molta cura.
Ja ens agradaria a casa tenir una torre com aquesta...
ResponEliminaAmb sap greu.
EliminaAls de casa també els agradaria tornar a tenir-la!!!
Petons
Mmmmm quina passada! No em duraria dreta ni un segon aquesta torre! Jejejej un petó!
ResponEliminaEs el que va passar a casa, va durar segons dreta.
EliminaPetons
Les costelletes de conill a casa ens tornen bojos...al mercat de Girona, en una parada, les venen ja separades i arrebossades...una perdició...aquest plat teu ens encantaria! Petons!
ResponEliminaEl mateix que ens passa a casa ens agraden moltíssim, però com que els conills ens els porta una pagesa que en fa cries, mels tinc que tallar jo.
EliminaPetons
Ufff llegir costelletes de conill i se'm fa la boca aigua!! Un plat exquisit!! Petons
ResponEliminaEstan boníssimes en totes les preparacions
EliminaPetons
Quina torre mes xula, Un plat deliciós.
ResponEliminaLes costelles amb els rossinyols... fantàstic.
Una abraçada
Val la pena la feinada de preparar les costelletes, eh? T'ha quedat un `plat de categoria amb una gran presentació.
ResponEliminaQuina paciènica! t'ha quedat preciós :)
ResponEliminaAnna