BOMBONS DE BACÓ
Aquest més el blog triat pel repte que ens proposa la Mercè de Destapant Cassoles és, Les Receptes de StHilari, un blog molt interessant, en el que l’Alfons ens presenta infinitat d’entrants i aperitius.
Jo a més de seguir les instruccions, he fet
alguna petita variació.
INGREDIENTS
150 g de xocolata negra
50 g de bacó
25 g d’ametlles torrades
Tallem el bacó a trossets i els fregim fins
que siguin ben torrats i cruixents. Deixem-ho refredar sobre paper de cuina,
per retirar l’excés d’oli que puguin portar. Un cop freds, els posem a la
picadora amb les ametlles torrades i pelades, triturem fins a fer-ne pols.
A un cassó al bany Maria fondrem la xocolata i
recobrim totes les parets del motlle de bombons i el deixem amb fred per tal
que s’endureixi.
La xocolata que ens ha sobrat, l’escalfem de
nou i afegim-hi el pols del cruixent de bacó i les ametlles, remenant-ho molt
bé.
Acabem d’omplir el motlle de bombons que
teníem en fred.
Carai, que bons!!
ResponEliminaSi que estan molt bons i sorprenents!!!
EliminaQuin farcit més requetebó...això s'ha de tastar...combinar dolç i salat ha donat grans resultats! Una abraçada!
ResponEliminaEl resultat es sorprenent i tant son bons com aperitiu com de postres!
EliminaPetons
Una bona sorpresa al fer una mossegada. M'agraden els contrastos de sabors.
ResponEliminaPetons.
El contrast es sorprenent!!
EliminaPetons
han de ser bonissims! el contrast dolç salat és meravellós, a mi m'encanta! petons
ResponEliminaSon molt bons, al contrast a mi també m’agrada molt
EliminaPetons
Ostres quina cosa més original, m'ha encantat aquesta recepta! Un petó!
ResponEliminaA mi em va sorprendre molt la recepta tan original, però el resultat es boníssim!
EliminaPetons
uns bombons salats molt sorprenents! Jo no sóc gaire de bacó, però estic segura que m'agradarien!
ResponEliminaAmb el toc de les ametlles suavitza més el sabor a bacó!!
EliminaPetons
quin contrast!, si és que la xocolata és bo amb tot eh?, jajaja. Em sembla atrevit, original i temptador!, gràcies guapa.
ResponEliminaEs atrevit i original, però el resultat es una delícia!
EliminaMolts petons
OOOHH!! que bons!! i només amb 3 ingredients... els faré segur!! una abraçada.
ResponEliminaSi que estan molt bons!
EliminaUna abraçada
i el més bo de tot és que molta gent, fins i tot desprès de tastar-los, no es creuen que siguin de bacó!!!... t'han quedat per demanar un cafè ara mateix i tastar-los de nou!!
ResponEliminagràcies per participar
una abraçada
De primer moment et sorprèn el conjunt, però quan els proves, tant son bons d’aperitiu com de postra.
EliminaGracies a tu per deleitarnos amb les teves fantàstiques receptes.
Una abraçada
Ostras Siòn...quina bona combinació!!!
ResponEliminaSegur que estan sensacionals!!
Petons
Ostres, molt originals aquests bombons!!
ResponEliminaMmmmm, aquests m'han passat per alt, molt bona tria
ResponEliminaMuas
Una proposta trencadora i segur que boníssima! una abraçada!
ResponEliminahttp://aracuina.blogspot.com.es/