BUNYOLS FARCITS DE MELMELADES DE LA FAGEDA
Abans de festes la Cooperativa La Fageda em van enviar unes melmelades, que dit sigui de pas són molt bones, amb les que s’han
de proposar maridatges.
La meva primera proposta va ser per acompanyar
un assortit de formatges.
La segona han estat aquests bunyols farcits,
que han quedat molt bons.
INGREDIENTS
Per la
pasta choux:
250 ml d’aigua
150 g Farina
120 g mantega
6 ous
Sal
Per al farcit:
Melmelada de taronja amb gingebre
Melmelada de fruites del bosc
A un cassó posem l’aigua i la mantega al foc,
amb un polsim de sal. Quan l’aigua bulli i la mantega s'hagi fos, afegim d’un
sol cop tota la farina que tindrem tamisada i deixem coure, sense parar de
remenar, fins que la massa se separi de les parets del cassó. Fora del foc
afegim un ou i remenem fins que el tinguem ben incorporat. Anirem fent així,
fins a haver afegit tots els ous. Reservem.
Amb la meitat de la pasta vaig fer els bunyols
farcits amb la melmelada de taronja amarga, l’altra meitat farcits amb la
melmelada de fruites del bosc.
Omplim la màniga pastissera i aboquem petites
porcions de massa a l'oli calent. Quan siguin daurats els traiem de l’oli i els
posem sobre paper absorbent. Al cap d’uns moments els podem farcir amb les
melmelades i els arrebossem amb sucre.
Quina delícia!! La Fageda té molt bons productes, el maridatge de melmelades amb formatge és exquisit, però aquests bunyols tenen una pinta bonísssima!!
ResponEliminaPetons
Tots els productes de la fageda son molt bons, però les melmelades son exquisides, i amb el bunyols van quedar de vici ¡!!!
EliminaPetons
woww bona idea!! m'agrada moolt! petons
ResponEliminaEs una forma diferent de menjar-nos les melmelades!!
EliminaPetons
Aquesta és una d'aquelles coses de començar i no parar Sion!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Van desapareixe en un no res, tenint em compte que el que es veu a la foto només es per la presentació!!!!
EliminaPetons
mira que son bones les melmelades de La Fgeda!, com els iogurts i tot el que allà fan amb tanta dedicació!. Nosaltres gairebé cada estiu anem a la Garrotxa, al costat de la Fageda, en un càmping. I fem la visita a la cooperativa. Es oreciós toit allò, i la filosofia de la cooperativa. Molt bona idea aquests bunyols!, han de ser boníssims!
ResponEliminaTots el productes son molt bons i es admirable la dedicació que porten a terme.
EliminaAmb el bunyols es un altre manera de menjar les melmelades.
Petons
Quin pecat més exquisit!
ResponEliminaAnna
Has encertat el qualificatiu, de pecat pecat !!!!
EliminaPetons
I tant que han de estar bons els bunyols. Les melmelades de La Fageda son de molta qualitat.
ResponEliminaPetons.
Els bunyols son molt bons, però farcits amb les melmelades son exquisits!!!
EliminaPetons
No he tastat les melmelades de La fageda. Sobretot la de gingebre i taronja em crida molt l'atenció. Ideals aquests bunyols, de vici total!
ResponEliminaQuè bones les melmelades de La Fageda! i d'aquests bunyols farcidets què dir!! m'agrada!
ResponEliminaEls bunyols farcits són una perdició...jo els faig de crema i de xoco...però ara m'has donat la idea de la melmelada i hauré d'augmentar la producció! Petonarros!
ResponElimina