CARPACCIO DE MAGRET D’ÀNEC
INGREDIENTS X 4 PERSONES
1 magret d’ànec
Oli d’oliva
Vinagre de Xeres
Pebre negre
Sal
Mostassa a l’antiga
Traiem la pell i el greix al magret. (El greix
el podem reservar per fer-ne uns llardons, que són molt bons, la recepta (aquí)
Quan el tinguem ben polit el farem a talls
molt prims gairebé d’un mil·límetre de gruix.
És important per carpaccio tallar-lo amb
ganivet, no amb màquina.
A un bol posem l’oli, el vinagre, la sal, el
pebre i la mostassa, barregem molt bé.
Posem els talls de magret a un plat i recobrim
amb la vinagreta que tenim preparada, deixem macerar durant uns quinze minuts.
Al moment de servir, anirem posant els talls
de magret al plat per servir.
Els podem acompanyar amb una amanida i una mica de confitura de llimona amb taronja, la recepta (aquí).
ResponEliminaSión i Miquel; Un magret d'ànec ja és una genialitat, si el fem -millor dit si el fas- amb carpaccio, té que ser superior¡¡
Una abraçada Miquel i Sión¡¡ :O)
Quina gran recepta, a casa ens encantaria!
ResponEliminaA mi el carpaccio, tant de peix, marisc o carn m'agrada molt, però el de magret no l'he tastat mai...pinta genial!!! I això de fer llardons amb el greix...ho haig de provar! Petons!
ResponEliminaJo tampoc he tastat mai el carpaccio de magret, i la veritat és que ho trobo molt bona idea. Un plat de festa, fàcil de fer i amb l'èxit assegurat!
ResponElimina