BOMBONS DE FOIE
Uns fantàstics bombons per començar l’àpat de
Nadal.
INGREDIENTS
100 g. de xocolata fondant
100 g. de foie fresc
Reducció de vinagre de Módena
Sal Maldon
Motlles de silicona
Posem els motlles al congelador.
Desfarem la xocolata al microones o al bany
Maria, com tinguem costum de fer-ho o bé com ens indiqui el fabricant.
Quan la tinguem llesta, pintem els motlles que
ja tenim refredats fins que ens quedin les parets ben cobertes amb una fina
capa de xocolata i els tornem al congelador.
Tallem ben petit el foie, salpebrem i amb una
forquilla el xafem fer-ne una pasta.
Traiem els motlles del congelador i els omplim
de foie, apletem una mica amb una cullereta, per què no quedi cap raconet buit.
Posem una mica de xocolata de la que tenim preparada, per sobre per segellar el
bombo. Tornem a portar al congelador.
Per servir, desemmotllem amb molta cura,
posant-lo al plat, al moment de porta a taula el ragem amb unes gotes de
reducció de Módena i espolsem amb escames de sal Maldon.
Para los que nos gusta el Foie, este bombón es la bomba¡¡
ResponEliminaBon Any Nou parella¡
Mare meva com bé diu en Miquel una bomba
ResponEliminaFeliç Any Nou
Muas
son bonissims i resultons oi?? petons
ResponEliminaAquests bombons han de ser un minipecat! Quina combinació més espectacular! Petons!
ResponElimina