BARQUETES DE GUACAMOLE AMB ANXOVES
INGREDIENTS
1 alvocat
½ llimona
80 g. ceba
40 g. tomàquet no massa madur
Anxoves amb oli
Tomàquets xerri
2 bitxos envinagrats
Fulles d’endívia
1 gra d’all
½ bitxo fresc
Rucula
Tabasco
Sal
Pebre negre
Pelen l’alvocat, el posem a un plat i amb una
forquilla el xafem fins que ens quedi una pasta ben fina.
Tallem ben petit el tomàquet, la ceba i la rucula,
barregem amb l’alvocat, afegim el suc de llimona, els bitxos tallats ben
petits, salpebrem, ragem amb unes gotes de tabasco, barregem bé i reservem
tapat a la nevera durant una hora.
Tallem els tomàquets xerri per la meitat,
amanim i reservem.
A una paella escalfem una mica d’oli, posem l’all
filetejat, el bitxo fresc tallat molt petit, quan l’all comença a enrossir,
retirem del foc i deixem refredar.
Posem les anxoves a un plat i les deixem
marinar durant uns quinze minuts amb el refregit de la paella que ja tindrem
fred.
Netegem les endívies, reservant-ne les fulles
més grosses.
Per servir, omplim les fulles amb una mica de
guacamole, un parell d’anxoves i trossets de tomàquets xerri.
Recepta de M. Berasategui, adaptada al meu
gust
Un acierto total¡¡
ResponEliminaUna abraçada
Moltes gracies Miquel!!
EliminaUna abraçada
Ummmmmmm!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Farcides queden molt bones!!
EliminaPetons
Quina bona pinta fa això!!!. Petons
ResponEliminaAixí estaven de bones !!
EliminaPetons
M'agrada com aperitiu, queda molt ben presentat dins les fulles d'endivia i el bon gust que li dona l'anxoa.
ResponEliminaPetons.
Es un aperitiu diferent, però molt bo!!
EliminaPetons
Això de fer servir l'endívia de cullereta em sembla molt bona idea! Petonarros!
ResponEliminaEs una manera diferent i molt bona de presentar el guacamole!!
EliminaPetons
Mmmm! M'encanta el guacamole, vull una barqueta! ;)
ResponEliminaSi agrada el guacamole, presentat així encara més !!
EliminaPetons
Una bona tapilla, Sión!!
ResponEliminaI tant que si Marina !!
EliminaPetons