CARPACCIO DE PALETS DE MAR
Un entrant súper fàcil, econòmic i que fa molt
de goig a taula.
INGREDIENTS
4 palets de mar (Surimi)
Amanida al nostre gust
Oli d’oliva
Sal
Ous de Mujol
Netegem les fulles d’amanida, les tallem a
tires fines, amanim i reservem.
Tallem els palets a llesques fines
esbiaixades. Reservem les puntes per una altra preparació.
Per servir estenem les llesques dels palets al plat, posem
l’amanida a la part de baix i acabem amb uns tocs d’ous de Mujol i unes gotes
d’oli.
Mira, quina bona idea! M'agrada!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Queda una presentació que a taula agrada molt.
EliminaPetons
Senzilla però ve molt de gusto. Súper bé!
ResponEliminaUna abraçada,
Anna
Moltes gracies!!
EliminaUna abraçada
Ospa, aixó si que és un entrant per lluir-lo i a més super senzill. Apuntat queda. Petons!!
ResponEliminaUn entrant que sorprens quan el portes a taula!!
EliminaPetons