POLLASTRE AMB GAMBES
INGREDIENTS
8 cuixetes de pollastre
12 gambes
1 got de brou de Peix
1 got de vi blanc
½ got de conyac
2 tomàquets madurs
1 ceba
1 gra d’all
1 cullerada de Maizena
Mantega
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Salpebrem i enrossim les cuixetes en una cassola
amb un raig d’oli. Quan les tinguem enrossides hi afegim el vi, deixem que
redueixi durant uns quinze minuts, a foc suau. Tot seguit hi aboquem el
tomàquet ratllat i que cogui uns trenta minuts més.
Mentrestant fregim les gambes amb la mantega.
Quan les tinguem al punt, aboquem el conyac i flamegem. En aquest punt hi posem
la ceba i l’all picat, la Maizena desfeta amb el brou de peix i deixem coure
uns cinc minuts.
Afegim les gambes amb la seva salsa a la
cassola de les cuixetes, deixem que cogui tot el conjunt uns deu minuts
més.
Sacsegem la cassola perquè s’integrin molt bé
tots els ingredients. Deixem coure fins que tinguem el pollastre al nostre
gust.
aquest plat és un clàssic per nadal a casa meva! m'encanta amb una bona barra de pa! petons
ResponEliminaA casa és un plat per un diumenge especial!!
EliminaPetons
Un mar i muntanya dels millors que hi ha!
ResponEliminaPetonets,
Olga
I tant, i amb el que sempre quedes bé!!
EliminaPetons