OUS DE GUATLLA AMB “CAVIAR”
INGREDIENTS
8 ous de guatlla
Ous negres de mújol
Sal
Oli d'oliva
Paper film transparent
Tallem tants quadrats de paper film
transparent com ous hàgim de coure.
Els pinzellem amb oli i els anem posant dins
una tassa petita. Trenquem un ou a dins, escampem una miqueta de sal i tanquem
amb un fil dels de les bosses de congelació. Farem el mateix amb tots els ous. Reservem
Mentrestant posem aigua a escalfar en un cassó.
Quan arrenqui el bull, posem els ous a dins. Deixem bullir durant uns dos
minuts. Anirem comprovant en tot moment que no qualli el rovell.
Els traiem de l’aigua amb una escumadora. Els passem
per aigua freda i els retirem el paper film amb molta cura, els reservem a un
plat.
Al moment de servir, posem a les culleretes
els ous negres de mújol, a sobre l’ou, ja podem portar-los a taula.
Quines culleretes més bones! M'agradarien moltíssim! Ara....no m'acabo d'ensortir bé amb els ous de guatlla....
ResponEliminaPetonets,
Olga
Trobo que son una mica complicats per obrir-los, però va més ve si amb la punta d’una tisora petita el punxes per la punta estreta i amb cura vas tallant la closca et surt molt bé l’ou. Si proves ja em diràs.
Elimina