LLOM D’ORADA AMB GAMBES I AVELLANES
INGREDIENTS
4 lloms d’orada
200 g de pèsols
8 gambes
Avellanes torrades
Oli d’oliva
Sal
Posem oli a una paella i marquem els lloms de
l’orada pels dos costats. Reservem
A un cassó amb aigua posem a bullir els pèsols.
Quan els tinguem cuits en fem un puré i reservem.
Posem aigua i un grapat de sal a una cassola
al foc. Quan comenci a bullir hi posem les gambes, deixem-les bullir dos
minuts, les traiem del foc i les posem a un bol amb aigua i gel per parar-ne la
cocció. Reservem
A l’últim moment, posem l’orada a una safata i
enfornem a 220º durant uns 3 minuts.
Per servir, posem una mica del puré de pèsols,
a un costat l’orada a l’altre costat del plat les gambes, escampem unes quantes
avellanes torrades, hi ja podem servir.
Sempre acostumo a cuina l'orada en papillote. Gràcies per la idea!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Celebro que t'agradi!!
EliminaPetons