PEUS DE PORC AMB GULES
INGREDIENTS
2 peus de porc
½ paquet de gules
1 culleradeta concentrat de carn (Bovril)
1 ceba petita
1/2 got
de cervesa
1 nou de mantega
Oli
Sal
Pebre blanc
Comprem els peus de porc cuits, per
desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos
minuts, llavors ens serà fàcil treure’ls els ossos.
Amb els ossos, una culleradeta de concentrat
de carn Bovril i un litre d’aigua preparem un brou, deixem bullir uns vint
minuts el conjunt. Reservem
La carn dels peus la tallem a daus d’uns dos
centímetres. Reservem
A una paella amb una mica d’oli, salpebrem i
confitem la ceba ratllada, quan la
tinguem hi posem la cervesa, deixant reduir. En aquest punt, posem els peus que
tenim tallats, i una mica del brou de bullir els ossos, remenem molt bé, posem-hi la nou de mantega per
abrillantar la salsa.
Deixem coure uns 10 minuts. Passat el temps
afegim les gules que ja tindrem salpebrades, remenem, deixem uns cinc minuts perquè
s’amalgamin els sabors i ja podem servir.
M'he quedat sense paraules! M'encanten els peus de porc, de totes les maneres!
ResponEliminaPetonets,
Olga
A nosaltres també, aixi son diferents peró molt bons!!
EliminaPetons