PATATES BRAVES AMB CRUIXENT DE PARMESÀ




INGREDIENTS

2 patates
Maionesa
Salsa brava La Barricona
Oli d’oliva
Formatge parmesà

A una olla amb aigua i sal, bullim les patates fins que al punxar-les amb un escuradents no les podem aixecar.

Les retirem de l’aigua i les deixem refredar.

Mentrestant preparem el cruixent de parmesà. Escalfem el forn a 180 ºC, a una safata posem a sobre un silpat o paper de forn ratllem el formatge parmesà, fent petites muntanyetes, la portem al forn, passats uns dos o tres minuts ja tindrem els cruixents cuits, retirem del forn i deixem refredar.

Barregem la maionesa, amb una petita cullerada de salsa brava La Barricona remenem perquè quedin ben integrades totes dues. (podem posar-hi més salsa brava, però és molt potent)

Un cop tinguem les patates fredes les tallem a porcions d’uns 3 x 3 cm, les fregim amb oli d’oliva fins que les tinguem ben daurades.

Per servir, al plat posem les patates, un punt de salsa a sobre i coronem amb els cruixents de parmesà.


Comentaris

  1. M'agraden molt aquestes patates! El toc del cruixent de parmesà...excel·lent!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin. Son diferents, però queden molts bones amb el formatge!!
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars