BADOCS FARCITS AMB BOTIFARRA DEL PEROL I BOLETS



INGREDIENTS

10 badocs
1 botifarra del perol
150 g de rossinyols
Oli d’oliva
8 cullerades de farina per tempura
1 polsim de llevat (Royal)
Aigua molt freda
Sal

PREPAREM EL FARCIT: traiem la pell a la botifarra del perol i la posem a una paella amb una mica d’oli, a foc molt suau l’anirem desfent, xafant-la amb una forquilla.

Els rossinyols els tenia al congelador de la temporada passada. Un cop descongelats els  tallem petits i els afegim a la botifarra que ja la tindrem desfeta, donem unes voltes perquè s’integrin bé els dos ingredients.

PREPAREM ELS BADOCS; Els passem una mica d’aigua per treure el fang si en porten. Els eixuguem amb paper de cuina. Els farcim amb la botifarra i els bolets que ja tindrem freds.

PREPAREM LA TEMPURA: A un cassó una mica ampli posem la farina, l’aigua sobretot molt freda i el polsim de llevat, remenem perquè s’incorporin els tres ingredients.

Quan la tinguem al punt, anem mullant els badocs farcits i els posem a la paella amb l’oli que el tenim molt roent, posant-ne poca quantitat cada vegada, deixem coure uns instants per cada costat. En treure’ls de la paella els posarem sobre paper absorbent, per recollir l’accés d’oli que puguin porta.

Comentaris

Entrades populars