BADOCS FARCITS AMB BOTIFARRA DEL PEROL I BOLETS
10 badocs
1 botifarra del perol
150 g de rossinyols
Oli d’oliva
8 cullerades
de farina per tempura
1 polsim de
llevat (Royal)
Aigua molt
freda
Sal
PREPAREM EL FARCIT: traiem la pell a la botifarra del perol i la posem a una paella
amb una mica d’oli, a foc molt suau l’anirem desfent, xafant-la amb una
forquilla.
Els rossinyols els tenia al congelador de la
temporada passada. Un cop descongelats els
tallem petits i els afegim a la botifarra que ja la tindrem desfeta,
donem unes voltes perquè s’integrin bé els dos ingredients.
PREPAREM ELS BADOCS; Els passem una mica d’aigua per treure el fang si en porten. Els
eixuguem amb paper de cuina. Els farcim amb la botifarra i els bolets que ja
tindrem freds.
PREPAREM LA TEMPURA: A un cassó una mica ampli posem la farina, l’aigua sobretot molt
freda i el polsim de llevat, remenem perquè s’incorporin els tres ingredients.
Quan la tinguem al punt, anem mullant els
badocs farcits i els posem a la paella amb l’oli que el tenim molt roent,
posant-ne poca quantitat cada vegada, deixem coure uns instants per cada
costat. En treure’ls de la paella els posarem sobre paper absorbent, per
recollir l’accés d’oli que puguin porta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada