PIT DE BÉ AL FORN ACOMPANYAT AMB PEBROTS DEL PADRÓ
INGREDIENTS
450 g de pit de bé
125 g de pebrots del Padró
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt
Tallem el pit de bé a trossets. És fàcil
tallar-lo, perquè els mateixos ossos ens serveixen de guia.
Els salpebrem i els posem a una safata pel
forn, els amanim amb un raig d’oli. Portem la safata al forn que ja tindrem
escalfat a 170 ºC, els deixem coure uns 35 minuts o fins que els tinguem al
nostre gust.
Just abans de treure’ls del forn, fregim els
pebrots del Padró amb abundant oli, fins que el tinguem cuits. Salpebrem.
Per servir al plat intercalem els trossets de
pit i els pebrots del Padró
M'agrada la melositat del pit de xai.
ResponEliminaUn plat sense cap complicació i que em ve molt de gust.
Una abraçada.
EliminaEs una carn que m’agrada molt, cuinada de totes maneres, i que no porta gaire feina!!
Una abraçada