MONGETES DE SANTA PAU AMB POPETS I PLÀNCTON MARÍ



 Ja hem acabat les vacances, tornem a la vida diària.

Comencem amb unes mongetes boníssimes i amb molt sabor a mar.

INGREDIENTS

½ kg de mongetes de Santa Pau
½ kg de popets
1 ceba
Oli d’oliva
Sal
2 g de plàncton marí

Les mongetes per aquesta preparació les vaig comprar cuites.

Netegem els popets, buidem la bossa i traiem els ulls. Els traiem una mica de la pell si podem, costa bastant.

En una paella els saltem amb un raig d’oli. Quan començant a deixa la seva aigua en traiem un colleró i el reservem. Deixem que coguin fins que s’han begut tota l’aigua. Els reservem.

Ratllem la ceba, la sufragui’m amb una mica d’oli i un polsim de sal, fins que sigui transparent.

En aquest punt i posem les mongetes i els popets, si fes falta posem una mica més d’oli, remenem.

Mentrestant a un got amb l’aigua dels popets que tenim reservada, que encara tindrà una mica de temperatura, rehidratem el plàncton, remenem molt bé.

Quan tinguem les mongetes al nostre gust, retirem la paella del foc i hi aboquem el plàncton marí hidratat, remenem perquè ens quedi molt ben integrat.

Comentaris

Publica un comentari

Entrades populars