MONGETES DE SANTA PAU AMB POPETS I PLÀNCTON MARÍ
Comencem amb unes mongetes boníssimes i amb
molt sabor a mar.
INGREDIENTS
½ kg de mongetes de Santa Pau
½ kg de popets
1 ceba
Oli d’oliva
Sal
2 g de plàncton marí
Les mongetes per aquesta preparació les vaig
comprar cuites.
Netegem els popets, buidem la bossa i traiem
els ulls. Els traiem una mica de la pell si podem, costa bastant.
En una paella els saltem amb un raig d’oli.
Quan començant a deixa la seva aigua en traiem un colleró i el reservem. Deixem
que coguin fins que s’han begut tota l’aigua. Els reservem.
Ratllem la ceba, la sufragui’m amb una mica
d’oli i un polsim de sal, fins que sigui transparent.
En aquest punt i posem les mongetes i els
popets, si fes falta posem una mica més d’oli, remenem.
Mentrestant a un got amb l’aigua dels popets
que tenim reservada, que encara tindrà una mica de temperatura, rehidratem el
plàncton, remenem molt bé.
Quan tinguem les mongetes al nostre gust,
retirem la paella del foc i hi aboquem el plàncton marí hidratat, remenem
perquè ens quedi molt ben integrat.
ay que buenas son esas judías!! Me encanta!! genial tu plato!
ResponEliminaSi quer estaban muy buenas esas judias.
EliminaUna abrazo Toñi