MACARRONS AMB BACALLÀ I GAMBES
250 g de macarrons
200 g de bacallà dessalat
10 gambes
1 ceba
4 tomàquets
Oli d’oliva
Sal
Pelem les gambes i reservem a la nevera.
Els caps i les pells les saltem a una paella
amb una mica d’oli, donem unes voltes, hi
afegim un got d’aigua, deixem coure a foc lent
per treure’n tota la substància. Colem i reservem.
Tallem el bacallà a quadradets no massa
grossos. Reservem
A una cassola amb un raig d’oli, sufragui’m la
ceba ratllada empolsinada amb sal, quan comença a enrossir, afegim una mica de
tomàquet ratllat, i la salsa que tenim reservada dels caps de les gambes, deixem
confitar el conjunt.
Quan tinguem la salsa al nostre gust, hi
afegim el bacallà i les gambes tallades en quatre trossos, remenem i deixem
coure a foc mitjà fins que ho tinguem al punt. Rectifiquem de sal si fes falta.
Bullirem els macarrons, segons ens indiqui el
fabricant. Quan els tinguem cuits, els escorrem i aboquem a la cassola amb el
peix.
Deixem uns moments donant-los unes voltes
perquè quedin ben integrats amb la resta d’ingredients. Ja podrem emplatar i
servir.
Ohhh no ho havia vist mai!! Macarrons amb bacallà!! Segur que estan molt bons. Petonets.
ResponEliminaSon ben diferents dels de sempre, però estan molt i molt bons.
EliminaPetonets
Boníssim!! a casa també els fem :)
EliminaSon diferents i molt bons
EliminaPetonets
Dono fe que estan bonissims... Vaig teobar la recepta buscant alguna altra cosa...i no me'n vaig poder estar de fer-los. Gràcies per compartir.
ResponEliminaCelebro que t’hagin agradat, totes les receptes que tinc publicades a casa han agradat molt.
EliminaQuan una no ha agradat ja no la publico.
Una abraçada Laura.