“PULLED PORK”
2 braons de porc
½ barra de pa
1 tija d’api filetejada
Fils de pastanaga
PER EL MARINAT
80 g d’oli d’oliva
40 g de ceba
4 grans d’all
Un polsim de comí
20 g de sucre morè
4 g de pebre vermell dolç de la Vera
20 g de sal
Pebre negre
PER A LA SALSA BARBACOA
150 g de quètxup
10 g de concentrat de tomàquet
20 g d’aigua
30 g de cervesa
15 g de sucre morè
12 g de sal
2 g de pebre negre en pols
Gingebre ratllat
PER LA MARINADA:
triturem tots els ingredients de la marinada, apliquem-los als braons
cobrint-ne tota la superfície i deixem-ho marinar 24 hores a la nevera.
Posem els dos braons marinats en una safata
pel forn, tapem amb paper de plata, cobrin tota la superfície de la plata.
Portem la safata al forn que tindrem escalfat a 120 ºC, deixem coure unes 4
hores, o fins que la carn estigui molt tendra.
Traiem la carn del forn i la mantenim tapada
fins que es refredi. Reservem els sucs de la cocció.
PER A LA SALSA BARBACOA: barregem tots els ingredients, i els coem 30 minuts a foc molt suau
fins que tinguem una salsa espessa. Reservem
Tallem el pa en dos trossos i els obrim per la
meitat.
Posem el pulled porck desfilat i amanit amb el
suc de la cocció, repartit al llarg del pa. Escampem per sobre uns fils d’api i
uns de pastanaga.
Acompanyem amb la resta d’api i pastanaga, i
també d’un bol amb la salsa barbacoa.
Recepta de Carme Ruscalleda a la revista
Cuina, adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada