XAMPINYONS FARCITS DE LLAGOSTINS I ALLS TENDRES
16 xampinyons
8 llagostins
200 g porro
6 alls tendres
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
2 cullerades de salsa de soja
Netegem els xampinyons, els traiem el peu i
traiem la pell a la cassoleta.
Els salpebrem i amanim amb un fil d’oli. El
posem a una plata pel forn i els deixem coure a l60 ºC, durant uns 10 minuts.
A una paella amb una mica d’oli, saltem el
porro i els alls tendres tot tallat molt petit.
Mentrestant pelem els llagostins i el tallem a
trossets petits.
Quan tinguem les verdures gairebé cuites, hi
afegim els llagostins i la salsa de soja, remenem molt bé perquè quedin tots
els ingredients ben incorporats.
Farcim als xampinyons i els portem al forn a
200 ºC, durant uns dos minuts. Ja els podrem porta a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada