XAMPINYONS FARCITS DE LLAGOSTINS I ALLS TENDRES



 INGREDIENTS

16 xampinyons
8 llagostins
200 g porro
6 alls tendres
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
2 cullerades de salsa de soja

Netegem els xampinyons, els traiem el peu i traiem la pell a la cassoleta.

Els salpebrem i amanim amb un fil d’oli. El posem a una plata pel forn i els deixem coure a l60 ºC, durant uns 10 minuts.

A una paella amb una mica d’oli, saltem el porro i els alls tendres tot tallat molt petit.

Mentrestant pelem els llagostins i el tallem a trossets petits.

Quan tinguem les verdures gairebé cuites, hi afegim els llagostins i la salsa de soja, remenem molt bé perquè quedin tots els ingredients ben incorporats.

Farcim als xampinyons i els portem al forn a 200 ºC, durant uns dos minuts. Ja els podrem porta a taula.

Comentaris

Entrades populars