AMANIDA AMB MUSCLOS ESCABETXATS I POP A LA BRASA
2 cabdells
1 pota de pop
Musclos escabetxats
Oli d’oliva
Sal
Pebre vermell de la Vera
Netegem els cabdells, els tallem a tires d’uns
2 centímetres i reservem.
Escorrem els musclos del seu escabetx i els
reservem en un plat. La recepta la trobareu aquí.
La pota de pop la tallem a rodanxes, les
saltem a una paella amb unes gotes d’oli. Un cop les tinguem canviades de color
les reservem a un plat i les empolsinem amb el pebre vermell. (La pota de pop
la compro cuita).
Al plat per servir, posem els cabdells que ja
tenim tallats, els amanim amb un polsim de sal i un raig d’oli, a sobre hi
posem els musclos escabetxats i les rodanxes de pop que teníem reservades.
Acabem amb un fil d’oli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada