ESQUEIXADA DE BACALLÀ
Un dels plats frescos que a casa agrada molt, el faig diverses vegades cada estiu, i m’he adonat que no l’havia passat al blog tot i que és un plat molt fàcil de preparar. Doncs aquí el tenim.
INGREDIENTS
250 g de bacallà dessalat
1 ceba tendra
1 tomàquet d’amanida
Olives negres d’Aragó
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Aquest plat m’agrada preparar-lo amb un parell
d’hores d’antelació i reservar-lo a la nevera.
Tallem la ceba tendra ben petita, la posem a
un bol i reservem.
Tallem el tomàquet a talls d’un cm, l’hi
traiem les llavors i el tallem a quadrets. El posem al bol amb la ceba,
salpebrem el conjunt.
Esqueixem el bacallà, el posem al bol amb la
ceba i el tomàquet. Amanim amb un bon raig d’oli d’oliva, remenem i hi afegim
les olives negres si ens hi agraden.
Reservem a la nevera fins al moment de porta a
taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada