ARRÒS D’ÀNEC, BOLETS I FOIE

INGREDIENTS 

3 ales d’ànec confitades
Trompetes de la mort
Rovellons
4 escalopes de foie
1 ceba
3 cullerades de greix d’ànec
200 g d'arròs de gra rodó       
50 g de sofregit de ceba        
500 ml de brou fosc d'ànec 
Oli d'oliva      
Sal

Els bolets el tenia al congelador de la temporada passada.

Triem les pells i els ossos a les ales d’ànec, tallem el tall a mida mossegada i reservem

Mentrestant preparem el sofregit de ceba, portem al foc una paella, posem una mica d’oli i la ceba ratllada, l’anirem remenant fins que la tinguem confitada.

A la paella que farem l’arròs, posarem les tres cullerades d’oli del confit d’ànec, hi afegirem l'arròs i anirem remenant fins que el tinguem canviat de color.

En aquest punt afegim el sofregit de ceba que ja el tindrem preparar, les ales d’ànec que ja les tenim preparades i els bolets. Remenem molt bé tot el conjunt.

Afegim-hi el brou fosc d’ànec i un polsim de sal, i deixem-ho coure 18 min o fins que el tinguem al nostre gust.

A l'últim minut, poseu una paella al foc i coem les escalopes de foie, 30 segons per banda.

Servim l’arròs als plats i col·loquem les escalopes de foie damunt de l'arròs.

 

Comentaris

Publicacions populars