FILET DE PORC AMB SALSA FOSCA I “SORRA D’ESPÉCIES”

INGREDIENTS

1 filet de porc
Sal
Pebre negre
Crambel d’espècies
 
PER A LA SALSA

El suc del filet
1 cullerada de salsa Bovril
1 got d’aigua
½ got de cervesa

Netegem el filet de pells o greixos i salpebrem.   
 
L’envasem al buit i el cuinem a baixa temperatura en un bany d’aigua a 59 ºC, durant 60 minuts.

Un cop cuit el refredem, traiem de la bossa reservant-lo, recollint el suc que ha deixat.

Preparem la salsa, a un cassó posem el suc que hem recollit, el got d’aigua, la cervesa i la salsa Bovril, el portem al foc i anirem remenant fins que tinguem una salsa fosca i una mica espessa. Reservem

La sorra d’espècies, és un Crambel amb espècies, que em va donar el meu fill, perquè proves si m’agradava en aquesta recepta. La pròxima vegada ja el faré jo.

Per servir, tallem el filet de porc a talls d’un centímetre, i els anem sobreposant, salsem i al costat escampem la “Sorra d’espècies” o “Crambel d’espècies”

 



 

Comentaris

Publica un comentari

Publicacions populars