FILET DE PORC AMB SALSA FOSCA I “SORRA D’ESPÉCIES”
PER
A LA SALSA
El suc del filet
1 cullerada de salsa Bovril
1 got d’aigua
½ got de cervesa
Netegem el filet de pells o greixos i salpebrem.
El suc del filet
1 cullerada de salsa Bovril
1 got d’aigua
½ got de cervesa
Netegem el filet de pells o greixos i salpebrem.
L’envasem
al buit i el cuinem a baixa temperatura en un bany d’aigua a 59 ºC, durant 60
minuts.
Un cop cuit el refredem, traiem de la bossa reservant-lo, recollint el suc que ha deixat.
Preparem la salsa, a un cassó posem el suc que hem recollit, el got d’aigua, la cervesa i la salsa Bovril, el portem al foc i anirem remenant fins que tinguem una salsa fosca i una mica espessa. Reservem
La sorra d’espècies, és un Crambel amb espècies, que em va donar el meu fill, perquè proves si m’agradava en aquesta recepta. La pròxima vegada ja el faré jo.
Per servir, tallem el filet de porc a talls d’un centímetre, i els anem sobreposant, salsem i al costat escampem la “Sorra d’espècies” o “Crambel d’espècies”
T'ha quedat un plat molt bò amb la salsa i la sorra. Bona recepta. Petons.
ResponEliminaSi que estaba molt bo. Moltes gracies. Petons
ResponElimina