CONILL GUISAT A BAIXA TEMPERATURA AMB PORROS

INGREDIENTS

Un conill trossejat
50 ml de vinagre de poma
50 ml de vi de Xeres
1 cull pebre vermell
3 dents d’all
Llorer
Farigola
Sal
Pebre negre
2 porros
Oli d’oliva

Salpebrem el conill. Després l’introduïm en una bossa i afegim, el vinagre, el vi, el pebre vermell, els alls, el llorer i la farigola.

Envasem el buit i el cuinem a baixa temperatura durant 1 hora a 80 ºC en el SmartVide.

A continuació, tallem els porros conservant solament la part blanca. El netegem bé i els introduïm en una bossa al buit, amb una mica de sal i una mica d’oli. Envasats al 100%, els cuinem al SmartVide, amb el conill durant1 hora a 80 ºC.

Quan tinguem el conill cuit, obrim la bossa, colem la salsa. Un cop colada la posem a un cassó per reduir-la.

Els porros un cop cuits els traiem de la bossa i els marquem en una paella al moment de servir.

Per servir al plat posem dos trossos de conill, salsem i al costat posem dos trossos de porro que els hem passat per la paella al moment.

Comentaris

Publicacions populars