TORRADES AMB VERDURETES I CANSALADA VIRADA
¼ de
carbassó
1 patata petita
8 talls prims de cansalada virada
1 barra petita de pa
1 patata petita
8 talls prims de cansalada virada
1 barra petita de pa
Tallem el porro i el carbassó a juliana molt fina, salpebrem i els saltegem per separat a una paella amb un fil d’oli. Reservem
La patata la tallarem per fer-ne palla, espolsem amb una mica de sal i la fregim amb un bon raig d’oli, fins que la tinguem cuita però no daurada. Les posem sobre paper de cuina per recullir l’accés d’oli. Reservem
Obrim la barra de pa, i la tallem a trossos, els torrem una mica i els farcim amb les verduretes.
Mentrestant hem escalfat la cansalada en una paella i en posarem dos talls a cada tros de pa farcit. Menjar immediatament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada