QUICHÉ DE CALÇOTADA
Netegem retirant-ne la capa exterior, les arrels i la part verda de les fulles. Els esbaldim i deixem escórrer.
Els tallem a trossos d’uns dos centímetres, els posem a la paella amb un raig d’oli, fins que els tinguem gairebé confitats. Els reservem
Amb l’oli que ha sobrat afegim la botifarra treta del budell i ben desfeta, quan ha canviat de color afegim el bacó tallat a tires finetes, deixem coure uns moments tot el conjunt i afegim els calçots, remem perquè quedin tots els ingredients ben integrats.
A un bol batrem els ous amb un polsim de sal, incorporem la crema de llet, tornem a barrejar, finalment afegim tot el preparat, remenem perquè s’integri tot molt bé.
Estirem la massa en el motlle que farem la Quiché. Avoquem tot el preparat i el posem a coure al forn a 180º C uns 30 minuts aproximadament.
Passat el temps farem la prova de l’agulla, si surt neta, ja la tenim cuita.
Esperem un parell d’ores a desemmotllar-la.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada