CASSOULET
Tenia aquesta recepta pendent de preparar per falta de mongetes i el seu suc.
La setmana passada tenia mongetes de Santa Pau i vaig pensar que aprofitant que en tenia podia fer la recepta, amb aquestes tot i no ser les que indica la recepta original.
INGREDIENTS
½ k.de mongetes de Santa Pau250 g de cap de llom
1 os de pernil
Escorces de cansalada
3 ales d’ales confitades
250 g de botifarra
3 cullerades de greix d’ànec
5 dents d’all
Posem les mongetes en remull durant unes 8 hores i les tindrem preparades per coure-les.
En una olla posem les mongetes amb 1 i ½ litres d’aigua, la portem al foc, afegim l’os de pernil, les escorces de cansalada i els alls picats.
Mentrestant anirem preparant els altres ingredients, tallem el cap de llom en 6 trossos i els enrossim amb el greix d’ànec i els afegim a l’olla.
A la mateixa paella, enrossim la botifarra tallada a trossos i la reservem.
Quan les mongetes les tinguem gairebé cuites, afegim la botifarra i les ales d’ànec, a les que hem tret, la pell i l’os.
Un cop tinguem les mongetes cuites, traiem l’os de pernil i les escorces de cansalada.
Repartim les mongetes i les carns en cassoletes individuals i les
portem al forn que tindrem escalfat a 200 ºC, i amb el gratinador perquè es
faci una crosta a sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada