AMANIDA DE CRÉIXENS, TARONJA I GAMBES
INGREDIENTS
1 paquet de créixens
1 taronja
1 ceba tendra
150 g de gambes
1 cullerada de vinagre
Un rajolí de conyac
Oli d’oliva
Sal
Pebre negra
A una paella amb oli fregim les gambes. Les
flamegem amb el conyac, les pelem i reservem.
Les pells, els caps i la resta del suc del
flamejat o passem pel colador xines.
El suc que ens queda el lliguem amb la
cullerada de vinagre, remenem uns instants fins que tinguem una salsa lligada.
Reservem
Tallem a trossos la meitat de les gambes i la
resta les reservem senceres.
Tallem la ceba tendra a rodanxes fines i
reservem.
Esbaldim els créixens i els posem a la safata
per servir. A sobre hi posem les rodanxes de la ceba, amanim amb sal i un raig
d’oli, escampem les gambes tallades a trossos.
Afegim per sobre els grills de taronja que
tenim sense la pell blanca, acabem amb les gambes senceres.
Amanim amb la salsa que tenim preparada i
servim.
Que bona
ResponEliminaSi que estava molt bona!!!
EliminaQuina amanida més bona! Ara les taronges ja m'agraden per l'amanida, són ben dolces!
ResponEliminaPetonets,
Olga
L’amanida amb la taronja i fan molt bona parella!!
EliminaPetons
Sión