TÀRTAR DE BACALLÀ
INGREDIENTS
400 g de bacallà dessalat
1 ou dur
1 ceba tendra
4 cogombres en vinagre
Pebre blanc
1 roure per amanida
1 tomàquet d’amanida
Oli d’oliva
Sal
Traiem la pell i netegem d’espines el bacallà.
El piquem ben menut amb ganivet, un cop
picat el posem a un bol.
Piquem ben petit l’ou dur, la ceba tendra, els
cogombres en vinagre, afegim-ho tot al bol amb el bacallà, hi posem un pols de sal i de pebre
blanc, amanim amb un raig d’oli d’oliva, remenem molt bé i reservem a la
nevera.
Netegem el roure, tallem les fulles a trossos
i les amanim.
Tallem el tomàquet a daus petits i els amanim.
Per servir, omplim un motlle circular amb el tàrtar, el col·loquem al centre del plat, al voltant hi posem l’amanida de
fulles de roure amb els daus de tomàquet escampats per sobre.
Font de la recepta el blog Receptes de Bacallà,
adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada