ESPINACS AMB ROCS DE BACALLÀ
INGREDIENTS
1 manat d’espinacs
250 g de bacallà dessalat
1 clara d’ou
Fècula de blat (Maizena)
Oli d’oliva
Sal
Netegem els espinacs, separem les fulles grosses
i reservem.
Netegem els brots i fulles petites, reservem
per amanir-les al moment de servir.
Les fulles grosses les fregim amb abundant
oli, fins que ens quedin cruixents, les deixem sobre paper absorbent (anem amb
conta, per que espeteguen molt).
Posem a la plata per servir, les fulles
d’espinacs fregides, a sobre les fulles petites i els brots ja amanits.
Tallem el bacallà a tacós de 3 x 3 cms. Deixatem
la clara d’ou, hi posem els tacós de bacallà i arrebossem amb la Maizena.
Fregim immediatament amb oli ben calent. Quan
els tinguem cuits els anem escampant per sobre l’amanida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada