ARRÒS AMB CONILL I TROMPETES DE LA MORT
INGREDIENTS
750 g de conill
250 g de costella de porc
30 g de trompetes de la mort
1 ceba
2 tomàquets madurs
250 g d’arròs
Aigua de rehidratar ceps
Oli d’oliva
Sal
A un bol amb aigua, posem a rehidratar les
trompetes de la mort.
Trossegem el conill al nostre gust. La
costella quan la vaig comprar ja ma la van tallar.
Mentrestant, posem a una olla l’aigua de
rehidratar ceps d’una altra preparació, i la portem al foc, per tindre-la al
punt quan fem l’arròs. (Quan poso a rehidratar bolets, l’aigua que en surt
sempre el guardo per altres possibles preparacions).
Escorrem les trompetes de la mort, salpebrem i
reservem. La meitat de l’aigua també la posem a l’olla amb l’aigua de ceps.
A la cassola on farem l’arròs, posem un raig
d’oli, enrossim els talls de conill i els de costella de porc, que ja tenim
salpebrats. Un cop enrossits el retirem i reservem.
A la mateixa cassola amb l’oli que ens ha
quedat, fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet
ratllat, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenant fins
que tinguem un sofregit ben concentrat.
Ara és el moment de posar a la cassola amb el
sofregit, el conill, la costella i les trompetes de la mort. Remenem molt bé
tot el conjunt, aboquem l’arròs i remenem fins que agafi una mica de color.
Afegim el brou, tornem a remenar i deixem coure però anirem remenant de tant,
fins que el tinguem al nostre gust.
Bonissim, ja me l'enduria a casa!!
ResponElimina