BACALLÀ AMB PANSES I PINYONS
INGREDIENTS
800 g de llom de bacallà dessalat
2 cebes
2 tomàquets madurs
70 g de panses
70 g de pinyons
Ametlles torrades
1 llesca de pa
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Aigua
Posem una cassola al foc amb un bon raig
d’oli. Fregim-hi la llesca de pa i reservem-la.
Enfarinem els lloms de bacallà i els fregim
amb l’oli que ens ha quedat, deixem que quedin ben rossos. Reservem-los.
A la mateixa cassola, afegim una mica més
d’oli, si fes falta, comencen a sofregit la seva que tenim triturada ben fina.
A mitja cocció afegim el tomàquet també
triturat ben fi, deixem coure, fins que tinguem el sofregit ben cuit.
En aquest punt afegim-hi, les panses, els
pinyons i un parell de collerons d’aigua. Deixem-ho coure uns cinc minuts.
Passat el temps afegim el bacallà a la cassola
i que continuí la cocció uns deu minuts més.
Mentrestant preparem la picada amb els alls,
les ametlles i la llesca de pa. Deixatem-la bé i l’afegim a la cassola.
Sacsegem la cassola perquè s’incorpori bé la
picada, deixem coure uns dos minuts més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada