PATÉ DE BOLETS AMB PERNIL IBÈRIC
INGREDIENTS
250 g de xampinyons
1 ceba tendre
Crema de llet de 35º
3 cullerades de mantega
Torrades fines de pa
100 g de virostes de pernil Ibèric
Sal
Pebre negre
Tallem petita la ceba, la posem a una paella
amb la mantega fins que la tinguem transparenta. En aquest punt i posem els
xampinyons que tindrem nets i trossejats.
Els deixem coure a foc molt suau durant uns
deu minuts, salpebrem, remenem i els posem al got de la batedora, un raig de
crema de llet, unes virostes de pernil tallades petites i triturem.
És important tenir-lo a la nevera unes hores.
Per servir, posem el paté sobre les torradetes
de pa i una virosta de pernil.
Quina tapeta més bona! Amb una cervesa.....mmmmmm!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Olga
I tant acompanyat amb una cervesa...mmmmmm
EliminaBon cap de setmana
Petons
ResponEliminaSión i Miquel; Quina sensació poder menjar aquesta delícia tan i tan bona... i a més es fàcil de fer, quin plat més agraït, deliciós.
Que tingueu un bon somriure tota la setmana Miquel i Sión¡¡ ;O)
Facil molt bo i agrait. tens molta rao Josep!!
EliminaUna abraçada