ALBERCOCS ROSTITS AMB HERBES
4 albercocs
50 g de mantega
25 g de mel
50 g de sucre
2 branques de farigola
3 fulles de llorer
INGREDIENTS PER EL GRANISSAT
250 g de polpa d’albercoc
50 g de sucre
1 full de gelatina
4 cullerades de moscatell
Per al rostit: en
una safata per anar al forn, repartim els albercocs sencers i per damunt el
sucre, la mantega, la mel i les herbes. Deixem coure al forn 20 minuts a 160
ºC. Un cop rostits els reservem a la nevera.
Per al granissat: escalfem
una part de la polpa d’albercoc, amb el sucre, en un cassó, fins que arrenqui a
bullir.
Retirem del foc i diluïm-hi el full de
gelatina, prèviament hidratada en aigua freda, afegim-hi la resta de la polpa
d’albercoc i el moscatell. Reservem-ho al congelador.
Per servir, al plat posem 2 albercocs una
cullerada de granissat per sobre de cada albercoc i pel plat.
Font de la recepta, llibre Els Postres de Jordi Roca
adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada