AMANIDA AMB CUIXES DE GUATLLA ESCABETXADES
INGREDIENTS
8 cuixes de guatlla
Escarola
Pastanaga
Porro
Raïm
Pinyons
150 ml d’oli d’oliva
150 ml de vinagre de vi
150 ml d’aigua
2 grans d’all
Sal
A un cassó fem una barreja amb l’oli, el
vinagre, l’aigua, els alls i les cuixes de guatlla. Ho portem al foc, deixem coure uns trenta
minuts a foc lent.
Netegem l’escarola i en tallem unes fulles
blanques. Tallem uns bastonets prims de pastanaga i uns de porro. Amanim al
moment d’emplatar.
Dividim els grans de raïm en quatre trossos.
Reservem
Quan la guatlla sigui cuita, la retirem de l’escabetx
i la deixem refredar.
Al moment de servir marquem les cuixes en una
paella ben calenta i amb unes gotes d’oli.
Per emplatar disposem l’escarola, al costat la
pastanaga i el porro, les cuixes de guatlla les posem a sobre. Escampem un quants grans
de raïm i uns pinyons. Acabem amb un fil d’oli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada