COCA AMB PERNIL D’ÀNEC I MELÓ
1 làmina de pasta de full
Uns talls de meló
Pernil d’ànec
1 llima
Gingebre
Ametlles torrades
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt
De pernil d’ànec, sempre en tenim de preparat
i reservat al congelador. La recepta la podreu trobar aquí. En tallem
uns talls i reservem a temperatura ambient.
Per preparar la coca de pasta de full. Estenem
la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica amb el corró, la tallem a
porcions rodones amb un motlle, les
punxem perquè no ens puguin gens.
Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una
safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, quan comença a
enrossir, la tapem amb una fulla de paper sulfuritzat, posem a sobre una altra
safata, doncs així ens quedarà cuita i amb la gruixària original.
Tallem uns quants talls de meló d’un
centímetre escàs, els tallem a trossos i posem a un bol. Afegim el suc de
llima, un polsim de sal, un de pebre blanc, gingebre ratllat i un raig d’oli,
barregem bé i deixem macera durant una mitja hora.
Fregim les ametlles amb unes gotes d’oli i un
punt de sal. Les trenquem una mica i reservem.
Farcim les coques al moment de porta a taula.
Sobre la pasta de full posem el pernil d’ànec intercalant-lo amb trossos del
meló macerat, acabem amb les ametlles torrades i trencades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada