MONGETES DE SANTA PAU AMB POPETS
INGREDIENTS
300 g de mongetes de Sta. Pau
300 g de popets
Pebre blanc
Pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal
Les mongetes de Santa Pau les he comprat
cuites.
Netegem la bossa i els ulls dels popets, sense
pelar-los, salpebrem i els posem a una paella amb una mica d’oli, donem unes
voltes i hi afegim les mongetes, perquè agafin el gust dels popets, donem unes
voltes al conjunt.
En aquest punt separem les mongetes i acabem
de coure els popets, si fes falta afegim una mica més d’oli.
Per emplatar, posem un cercle al plat,
l’omplim amb les mongetes, a sobre posem uns quants popets i també alguns als
costats. Empolsinem amb el pebre vermell de la Vera.
Quin plat més bò que has preparat, una combinació de sabors ideal.
ResponEliminaPetons.
Moltes gracies Rosa, si que estava molt bo i fàcil de cuinar!!!
ResponEliminaPetons