MONGETES DE SANTA PAU AMB POPETS



INGREDIENTS

300 g de mongetes de Sta. Pau
300 g de popets
Pebre blanc
Pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal

Les mongetes de Santa Pau les he comprat cuites.

Netegem la bossa i els ulls dels popets, sense pelar-los, salpebrem i els posem a una paella amb una mica d’oli, donem unes voltes i hi afegim les mongetes, perquè agafin el gust dels popets, donem unes voltes al conjunt.

En aquest punt separem les mongetes i acabem de coure els popets, si fes falta afegim una mica més d’oli.

Per emplatar, posem un cercle al plat, l’omplim amb les mongetes, a sobre posem uns quants popets i també alguns als costats. Empolsinem amb el pebre vermell de la Vera.

Comentaris

  1. Quin plat més bò que has preparat, una combinació de sabors ideal.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies Rosa, si que estava molt bo i fàcil de cuinar!!!
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars